„BookLand”, ultimul popas pe 2011 în Bucureşti

oct. 31st, 2011 | By | Category: Proiecte

În perioada 1 noiembrie – 23 decembrie 2011, după o călătorie prin 9 oraşe ale României, târgul urban de carte „BookLand” face ultimul popas din anul 2011, la Bucureşti. Timp de 8 săptămâni, Caravana „BookLand” va interacţiona cu iubitorii de carte în cele mai mari mall-uri din capitală.

Ediţia a II-a a târgului urban de carte va fi organizată sub forma unui turneu în toate cele 8 Mall-uri din oraş şi va promova cartea alături de numeroase proiecte culturale, timp de 8 săptămâni, începând cu 1 noiembrie în Liberty Center.
La doar 6 luni de la lansarea sa pe piaţă, „BookLand”, primul târg de carte organizat în Mall, a reuşit să-i convingă pe mulţi români că lectura poate deveni o activitate cel puţin la fel de plăcută precum shopping-ul, jocul de bowling sau discuţiile libere din cafenelele Mall-urilor.

Orarul de vizitare al târgului de la Liberty Center: de marţi, 1 noiembrie 2011, până duminică, 6 noiembrie 2011, între orele 10:00 – 22:00.
În continuare, până pe 23 decembrie 2011, vor fi organizate târguri de carte în urmatoarele centre comerciale: Sun Plaza, City Mall, Plaza România, Vitan Mall, Băneasa Shopping City, Afi Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center.

Număr de vizualizări :1735


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro