“Felicity Frobisher şi diavolul de praf cu trei capete de pe Aldebaran” de Marcus Chown

oct. 25th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura RAO a apărut volumul “Felicity Frobisher şi diavolul de praf cu trei capete de pe Aldebaran” de Marcus Chown, în traducerea Adelinei Vasiliu.
Flummff este un Diavol cu Trei Capete de pe o planetă prăfuită care orbitează în jurul stelei Aldebaran. Într-o dimineaţă, el intră valvârtej în dormitorul ei printr-o gaură de vierme apărută din neant. Astfel, Felicity – cea mai cuminte şi politicoasă fetiţă – petrece o zi memorabilă: călătoreşte prin găuri de vierme, trece prin Hawaii, o impresionează pe profesoara de franceză vorbind perfect franceză cu ajutorul unui dicţionar pangalactic şi vizitează Staţia Spaţială Internaţională. Iar acestea sunt doar câteva dintre aventurile lui Felicity! Cititorul va afla ce sunt găurile de vierme şi va dori să ştie mai multe despre spaţiu.

Număr de vizualizări :1163


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro