Ion Andrei Puican vernisează “COFFEENTASY – o expoziţie în pete de cafea”, la Galleron Grand Cafe

sept. 26th, 2011 | By | Category: Proiecte

Miercuri, 28 septembrie 2011, ora 19:00, la Galleron Grand Cafe (strada Nicolae Golescu nr. 18A, Bucureşti), va avea loc vernisajul expoziţiei COFFEENTASY – desene în cafea” de ION ANDREI PUICAN. Evenimentul este organizat de Asociaţia Hermes Bucureşti şi Lev Art Y Line.

Cu această ocazie, artistul plastic ION ANDREI PUICAN expune peste 50 de lucrări în cafea. Într-o îmbinare dintre întâmplător şi imaginar, artistul se foloseşte de petele de cafea drept pretext pentru tablourile pe care le semnează. „Pata de cafea – un accident cotidian banal. Din pete de cafea s-a născut expozitia Coffeentasy. Aceasta porneşte de la o idee tot atât de simplă: la o ceaşcă de cafea, se întâmplă lucruri minunate şi surprinzătoare, se nasc iubiri şi relaţii, se construiesc punţi de legătură între oameni şi chiar lumi întregi. Undeva, în pata de cafea, aleatoriu împrăştiată pe hârtie, toate aceste faţete se întrezăresc, se regăsesc şi ajung până la noi”., a spus artistul.

Expoziţia aduce în prim plan un artist cu o pregatire complexă. Ion Andrei Puican s-a afirmat ca grafician şi în egală măsură, ca regizor de film si televiziune. Proiectele artistice realizate în ultimii ani dezvăluie versatilitatea sa şi surprind atât prin tehnicile de lucru utilizate, cât şi prin sensibilitatea pe care o captează în lucrările sale ce redau momente de viaţă în care fiecare dintre noi ne putem regăsi.

Mai multe detalii despre artist la www.puican.com

Sponsorul evenimentului: DONCAFE

Parteneri media: ArtAct Magazine, Modernism.ro, Şapte Seri, Veioza Arte, Editura ALL, ALL Cafe, Onlinegallery.ro, 4Arte, Agenţia de Carte, Vernisaje.ro

Număr de vizualizări :1598Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro