Începe ediţia a doua a concursului literar “Incubatorul de condeie”

sept. 22nd, 2011 | By | Category: Eveniment

AdLittera lansează cea de-a doua ediţie a concursului literar pentru amatori “Incubatorul de condeie”, ce se va desfăşura în perioada 19 septembrie-19 noiembrie 2011. Concursul este structurat pe două secţiuni: Poezie şi Proză scurtă.

În data de 19 noiembrie 2011, într-un cadru festiv, vor fi premiate cele mai creative, originale şi inovative lucrări. Juriul este compus din scriitori profesionişti, din specialişti în comunicare şi din „condeiele” care s-au făcut remarcate la ediţia anterioară a concursului.

Creaţiile premiate vor fi publicate în Antologia IDC de către editurile partenere ale AdLittera. La a II-a ediţie, premiul special este asigurarea unui loc în Tabăra de creaţie „DeBOOT CAMP IDC”, ce va fi organizată în vara anului 2012.

În paralel cu desfăşurarea concursului, scriitorii amatori înscriși în concurs vor putea participa în fiecare sâmbătă, în perioada 1 octombrie-12 noiembrie a.c., la Bucureşti, la o serie de ateliere de creaţie literară, coordoonate de scriitoarea Monica Ramirez.

Mai multe informatii despre concurs pot fi accesate la adresa http://idc.adlittera.com .

Număr de vizualizări :1162Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro