„Viaţa începe vineri” de Ioana Pârvulescu, lansat în limba suedeză la Târgul de carte de la Göteborg

sept. 5th, 2011 | By | Category: Eveniment

De curând, primul roman al Ioanei Pârvulescu,Viaţa începe vineri”, a apărut în limba suedeză, în traducerea Jeanei Jarlsbo, la Editura 2244, editura care face parte din unul dintre cele mai importante grupuri editoriale europene – Bonnier. Romanul va fi prezentat, în această toamnă, cititorilor suedezi la Târgul de carte Bok & Bibliotek de la Göteborg. De asemenea, marţi, 20 septembrie 2011, ora 18.30, la sediul ICR din Stockholm, autoarea se va întâlni cu publicul, unde va susţine un dialog cu Sara Danius, scriitor şi critic literar.

De asemenea joi, 22 septembrie 2011, ora 16.00, Ioana Pârvulescu va participa, împreună cu scriitoarea Sigrid Combüchen, la seminarul „Două călătoare în timp”, moderat de Anne Swärd, iar vineri, 23 septembrie 2011, ora 11.00, la un alt eveniment, împreună cu criticul literar Martin Lagerholm.
„Viaţa începe vineri” a fost lansat la Târgul de Carte Gaudeamus din 2009, unde s-a situat în topul celor mai vândute cărţi.

Număr de vizualizări :2000


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro