„The unwelcome”, la Centrul Ceh

sept. 9th, 2011 | By | Category: Eveniment

Luni, 12 septembrie 2011, la Centrul Ceh, (Str. Ion Ghica nr 11, lângă Biserica Rusă, sector 3, Bucureşti) are loc proiecţia filmului „The unwelcome”, în regia lui Tomas Skrdlant / 2009, 95 min. / subtitrări în engleză. Filmul a primit, în 2009, trofeul Pavel Koutecky, premiu acordat anual celor mai notabile realizări în producţia cehească de film documentar. Un eveniment din cadrul proiectului „Documentary Mondays”.

Primul eveniment de la Centrul Ceh din aceasta toamnă spune cinci poveşti despre o călătorie în Infern. Începând cu anii ’90, regizorul a acompaniat şi filmat cinci copii, acum adulţi, abandonaţi în maternitate de către părinţi. Fiind în grija statului, aproape nimic nu le-a lipsit din punct de vedere material. Cu toate acestea, erau prizonierii unei lumi diferite, ascunşi de privirile oamenilor, departe de societate.

Pentru mai multe detalii, intraţi pe www.czech-it.ro

Număr de vizualizări :1327


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro