„Tatăl gravid” de Armin A. Brott şi Jennifer Ash

sept. 2nd, 2011 | By | Category: Agenda de carte

De curând, la Editura TREI, în colecţia „Psihologie practică”, a apărut volumul „Tatăl gravid. Observaţii, sfaturi şi recomandări pentru viitorii tătici” de Armin A. Brott şi Jennifer Ash.

Autorii le oferă taţilor îngrijoraţi şi dornici să se implice un ghid amănunţit despre toate schimbările fizice, emoţionale şi chiar financiare prin care va trece cuplul în cele nouă luni de sarcină. Aflată la a treia ediţie, cartea oferă sfaturi practice învăţate de autori pe propria lor piele, dar şi primite de la psihologi, ginecologi şi specialişti în reproducere artificială.

„Brott scrie cu sinceritate şi seriozitate. Umorul său rafinat vine în sprijinul părinţilor îngrijoraţi“. (Time) .

Armin A. Brott este un celebru specialist în parentaj din Oakland, California. Poreclit de americani „Mr. Dad”, a scris o serie de cărţi dedicate taţilor cu copii aflaţi în diverse faze de dezvoltare.

Jennifer Ash este jurnalistă new-zorkeză şi colaboratoare la mai multe volume semnate de Armin Brott.

Număr de vizualizări :1774


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro