„Stă să plouă”, la Green Hours

sept. 12th, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 14 septembrie 2011, de la ora 19.00, la Green Hours (Calea Victoriei, nr. 120, Bucureşti), vor avea loc două reprezentaţii ale spectacolului „Stă să plouă” de Lia Bugnar, spectacol prezentat de Teatrul Luni de la Green Hours.

Un spectacol cu Maria Buză, Tania Popa, Antoaneta Cojocaru şi Marius Manole. Scenografia: Dragoş Buhagiar, muzica: Vlaicu Golcea. Prima reprezentaţie este pentru nefumători, iar la a doua reprezentaţie nu se fumează pe locurile de lângă scenă.

Număr de vizualizări :1411


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro