„Memorial Elvis”, concert caritabil pentru Spitalul de copii “Marie Curie”

sept. 12th, 2011 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 17 septembrie 2011, de la ora 19.30, la Centrul Cultural “Mihai Eminescu” al administraţiei publice locale a sectorului 2 din Parcul Naţional București, are loc „Memorial Elvis”, un concert caritabil pentru strângerea de fonduri necesare Spitalului de copii Marie Curie”. Un eveniment organizat de Primăria Sectorului 2 în colaborare cu SBM Production.

Evenimentul a intrat deja în tradiţia spectacolelor de muzică uşoară. Aflat la cea de-a 7 – a ediţie, “Memorialul Elvis 2011” va fi marcat printr-un concert live extraordinar susţinut de Cristian Roman & The Teachers Orchestra şi invitaţii Nico şi Daniel Iordăchioae. Ediţia din acest an va ajuta Spitalul de copii “Marie Curie”, banii încasaţi din vânzarea biletelor urmând să fie donaţi acestei unităţi medicale, proiect la care s-a alăturat şi Liana Stanciu, care, prin acţiunile sale, încearcă să ofere o şansă în plus copiilor a căror viaţă este în pericol.

Număr de vizualizări :1751


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro