„Dintr-un iad într-altul” de Victor Mitocaru

sept. 11th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Dacia XXI a apărut volumul „Dintr-un iad într-altul” de Victor Mitocaru, în colecţia „Scriitorii la ei acasă”.

„Dumnezeu nu impune nimănui împărăţia cerurilor, lumina vieţii celei fără de sfârşit, dar se va bucura, aflând că te lasă inima să vii. Tu hotărăşti, acum şi pe loc, înainte de a trece cu toţii puntea. Casa Domnului e primitoare, ne încape şi ne uneşte pe toţi în sfânta credinţă. Drumul tău spre casă e tot înainte, ca în toate după-amiezele, dar ca să ne îndreptăm spre templul Celui de Sus vom lua-o la dreapta, urcând, urcând până la biserică. Ia să vedem: veni-vei oare cu noi? Nimeni nu te obligă.”, a scris autorul.

Număr de vizualizări :1917


One Comment to “„Dintr-un iad într-altul” de Victor Mitocaru”

  1. Bogdan Achim spune:

    O carte profunda care te pune pe ganduri…

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro