„Cum să creşti un copil cu ADHD” de Vincent J. Monastra

sept. 12th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

De curând, la Editura Trei, a apărut volumul „Cum să creşti un copil cu ADHD” de Vincent J. Monastra. Traducere din engleză de Cristian Fulaș.


Copilul tău este neatent şi hiperactiv? Răspunde obraznic, este încăpăţânat şi face doar ce-l taie capul? Specializat în tratarea copiilor şi adolescenţilor cu ADHD, psihologul Vincent Monastra îţi oferă un plan în 10 lecţii pentru a-ţi „îmblânzi” copilul hiperactiv. Vindecarea implică o nutriţie echilibrată, o medicaţie adecvată, precum şi tehnici psihologice pentru îmbunătăţirea atenţiei, a concentrării şi a controlului comportamentului. Bine documentată, cartea este utilă nu doar părinţilor, ci şi medicilor pediatri, pedagogilor şi psihologilor şcolari.

Vincent J. Monastra, psiholog clinician, este cercetător în neurofiziologia copiilor cu ADHD şi lucrează la o clinică new-yorkeză specializată în tulburările de atenţie.

Număr de vizualizări :1395


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro