„CIORNE 1.0 – Colecţie de oameni şi idei în devenire”

sept. 19th, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 22 septembrie 2011, orele 19:00 – 21.00, la Caffffe Creativa, sediul Fundaţiei Friends For Friends, Str. Brezoianu, Nr. 4, Etaj 4, are loc vernisajul expoziţiei „CIORNE 1.0 – Colecţie de oameni şi idei în devenire”.

„Cum apar ideile? De unde vin? Încotro se duc? Care dintre ele prind viaţă? Sunt întrebări pe care cu toţii ni le punem, mai ales dacă trăim de pe urma lor. Expoziţia „CIORNE 1.0” se ocupă de aceste întrebări, însă poate, mai mult decât orice, de una mult mai specifică, mai practică, şi anume „Cum evoluează ideile?” „CIORNE 1.0” e o expoziţie de ciorne, schite, notiţe şi mâzgăleli, care la prima ediţie adună peste 25 de idei în devenire, aşa cum au evoluat ele de la stadiul de gând şi până la forma lor ultimă”. (Corina Barbu)

Număr de vizualizări :1474


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro