„Aşteptând sfârşitul lumii”, la Ceainăria Cinci

sept. 12th, 2011 | By | Category: Postcard

Joi, 15 septembrie 2011, de la ora 21.00, la Ceainăria Cinci din Bucureşti (str. Olimpului, nr.13) are loc avanpremiera  spectacolului „Aşteptând sfârşitul lumii” de Bogdan Huşanu.

“Nu este Hamlet, nu este tragedie, nu este dramă. Nu veţi plânge, nu veţi medita, nu veţi suspina. Este sută la sută comedie. Veţi râde cu lacrimi, veţi plânge de râs. Vine din nou sfârşitul lumii în 2012. A mai fost odată în 2000 şi nu ne-am ales cu nimic. Acum măcar să înţelegem ceva.” (Bogdan Huşanu)

Subiectele tratate în maniera comică de rigoare, sunt previziunile lui Nostradamus, prieteni, femei, despre noroc şi extratereştri, de ce a inventat femeia capitalismul şi cum au distrus babele din România reţeaua de spionaj CIA.

Număr de vizualizări :1282


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro