Avanpremieră: „Omul cu o singură aripă” de Matei Vişniec, realizat de Teen Media

aug. 24th, 2011 | By | Category: Eveniment

Dumincă, 4 septembrie 2011, ora 19:00, la Sala „Horia Lovinescu” a Teatrului Nottara din Bucureşti, Teen Media sărbătoreşte doi ani de existenţă, prezentând spectacolul aniversar „Omul cu o singură aripă” de Matei Vişniec.


Avanpremiera primului spectacol Teen Media este realizată în exclusivitate cu oameni obişnuiţi, şi va intra în stagiunea 2011-2012 a Teatrului În Culise, în colaborare cu Asociaţia Culturală în Culise. Spectacolul se va desfăşura pe muzica originală semnată de Constantin Grajdian, interpretată live de Backstage Quartet.

Număr de vizualizări :1217


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro