„The Sun Behind the Clouds: Tibet’s Struggle for Freedom”, la Noul Cinematograf al Regizorului Român

aug. 30th, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 31 august 2011, de la ora 21.30, la Noul Cinematograf al Regizorului Român (Monetăriei, 2, Bucureşti), va avea loc proiecţia filmului „The Sun Behind the Clouds: Tibet’s Struggle for Freedom” de Ritu Sarin, Tenzing Sonam, 2009. Intrarea este liberă.

Filmul face parte din proiectul ”SONAR”, dezvoltat de Ginger Group, care îşi propune să descopere oameni şi idei, cu scopul de a alunga pasivitatea. Ginger Group crede şi militează pentru o societate deschisă şi atentă la ceea ce se întâmplă în jurul ei, pentru libertatea de a ne face auzii şi pentru posibilitatea de a reacţiona liber atunci când drepturile fundamentale ne sunt încălcate. Filmele din seria ”Sonar” vor fi difuzate din două în două săptămâni la Noul Cinematograf al Regizorului Român. În măsura în care vremea va permite, filmele vor fi proiectate în aer liber.
Partenerii evenimentului: Asociaţia Macondo, Harth Proiect Advertising

„The Sun Behind the Clouds: Tibet’s Struggle for Freedom”
Un model de dezvoltare care omoară un stil de viaţă. O armată pregătită să distrugă orice mişcă şi pe oricine vorbeşte; un popor care se încăpăţânează să reziste, deşi devine minoritar în propria ţară. Un Dalai Lama care visează la o cale de mijloc cu o Chină incapabilă de compromis, ce nu are nicio intenţie de a renunţa să controleze un teritoriu plin de resurse şi un popor pe care l-a educat timp de 60 de ani în spiritul fricii.

Mai multe detalii despre film găsiţi la:
http://thesunbehindtheclouds.com/

Număr de vizualizări :1123


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro