„Insomniacii” la Ceainăria 5

aug. 14th, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 19 august 2011, de la ora 21.00, la Ceainăria 5, din strada Olimpului, nr. 13, Bucureşti, va avea loc spectacolul de teatru „Insomniacii” oferit de Teatrul de Artă Bucureşti, o comedie scrisă de Mimi Brănescu în regia lui Sorin Militaru. Distribuţia: Liviu Cheloiu, George Constantinescu şi Grigore Marin.

Personajele: Un Om. alias un extraterestru; Alt Om, alias Omul Păianjen şi
Nenorocitul, căsătorit cu a doua soţie a bunicului său care, nenorocita, a fugit cu tatăl său! Temele aberate de cele trei personaje: povestea lui Harap Alb, extratereştrii, A.B.S.- ul, descoperirile etc.
„Insomniacii” este o piesă de teatru ce ridică un discret semn de întrebare asupra aberaţiilor umane pe care le poate crea Sistemul.

Număr de vizualizări :1387


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro