Spectacolul „Eu, Rodin“, prezentat pe scena Palco Grande din Almada

iul. 4th, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 6 iulie 2011, ora 22:15, pe scena Palco Grande din Almada, Portugalia, Teatrul Naţional „Radu Stanca“ Sibiu va prezenta spectacolul „Eu, Rodin“ de Patrick Roegiers, în regia lui Mihai Măniuţiu. Evenimentul are loc în cadrul celei de-a XXVIII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de la Almada, Portugalia.

Producţia Teatrului Naţional „Radu Stanca“ Sibiu aduce pe scenă lupta pentru putere şi dragoste. „Eu, Rodin“ este un spectacol de teatru – dans axat pe două tipuri de raportare la iubire şi la creaţie: unul egocentric şi distructiv – Rodin (Constantin Chiriac), şi celălalt dus pâna la sacrificiul de sine – Camille (Esther Cloet). Spectacolul a avut premiera la Sibiu pe data de 3 iunie 2004 şi poartă semnătura regizorului Mihai Măniuţiu şi a scenografei Iuliana Vîlsan.

Cea dea XXVIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Almada are loc în perioada 4 – 18 iulie şi reuneşte producţii din Franţa, Germania, Marea Britanie, Italia, Spania, România, Tunisia, Chile şi Statele Unite ale Americii. Programul acestei ediţii a festivalului îşi propune să aducă în prim plan producţii inovatoare ce folosesc diverse tehnici de expresie pentru a scoate în evidenţă fiinţa umană în relaţie cu lumea din jur.

Număr de vizualizări :1014


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro