Radu Buriac, laureat al “E&H Ochsenfeld Residency Award” la Bienala Internaţională de Gravură Experimentală

iul. 1st, 2011 | By | Category: Postcard

Asociaţia Experimental Project anunţă rezidenţa artistului vizual Radu Buriac în Germania, ca urmare a acordării premiului E&H Ochsenfeld Residency Award, în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Bienalei Internaţionale de Gravură Experimentală.

Radu Buriac trăieşte şi lucrează în Timişoara. Este preocupat de tehnicile experimentale ale gravurii cu preferinţă pentru serigrafie. Radu Buriac va petrece zece zile în Heidelberg şi Frankfurt graţie sprijinului oferit de Elisabeth şi Hartwig Ochsenfeld.

Radu Buriac a absolvit Facultatea de Arte Frumoase, Universitatea de Vest Timişoara. De-a lungul timpului a expus în mai multe oraşe din România dar şi în alte ţări precum sunt Lituania, Serbia, Croaţia, S.U.A., Bulgaria etc.

Număr de vizualizări :1709


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro