Lungmetrajul “Din dragoste, cu cele mai bune intenţii”, prezent la Festivalul de Film la Locarno

iul. 20th, 2011 | By | Category: Postcard

Lungmetrajul “Din dragoste, cu cele mai bune intenţii”, scris şi regizat de Adrian Sitaru, a fost selecţionat în competiţia oficială a Festivalului de Film de la Locarno, care se va desfăşura în perioada 3-13 august 2011. Regizorul român a câştigat, în 2007, cu scurtmetrajul “Valuri”, “Leopardul de Aur” în secţiunea „Leopards of Tomorrow”. La festival vor fi prezenţi şi actorii Bogdan Dumitrache, Nataşa Raab, Alina Grigore, producătorul Ada Solomon, co-producătorul Monica Lăzurean-Gorgan şi directorul de imagine Adrian Silişteanu.

Filmul este o producţie Hi Film în co-producţie cu Cor Leonis Films şi 4Proof Film în asociere cu Movie Partners in Motion, realizat cu sprijinul Eurimages, CNC, TVR, Zenith Media, Vision Team, Saint Audio Studio, Teleclub, Cityplex, See Cinema Network, Centrul Cultural Maghiar, Furniture Design, cu participarea HBO România. Filmul a fost dezvoltat în cadrul secţiunii Cinéfondation a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes, Binger Lab, Sofia Meetings, Cinemart.

Bogdan Dumitrache interpretează rolul principal în film, alături de Nataşa Raab, Marian Râlea şi Alina Grigore. “Din dragoste, cu cele mai bune intenţii” va ajunge pe marile ecrane din România în această toamnă, fiind distribuit de Parada Film.

Prezenţa echipei filmului „Din dragoste, cu cele mai bune intenţii” la Locarno este susţinută de Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia.

Număr de vizualizări :1353


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro