Lectură poetică la Cafe Verona: “Fără Titlu” de Cosmin Perţa

iul. 8th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

Luni, 11 iulie 2011, ora 18.00, la Café Verona (Librăria Cărtureşti Verona, Bucureşti), va avea loc o lectură din volumul de poeme “Fără Titlu” de Cosmin Perţa, Editura Paralela 45, 2011. Autorul va fi prezentat de Tiberiu Stamate, PR al Editurii Paralela 45.

„Îmi place ca un bărbat să aibă, mai degrabă, stil, iar o femeie, mai degrabă, mister. […] Poetul Cosmin Perţa are, în poezie, ceva mai mult stil (predomină, cumva, imaginea personajului autor) şi mai puţin mister (e în deficit, într-alt fel, exigenţa romantică). Dar aliajul este perfect, ni-l defineşte pe poet ca fiind un autor ideal al timpului său.” (Angela Marinescu)


„Cosmin Perţa este un extraordinar poet al stărilor, iar Fără titlu e un volum intens de poezie plină de viaţă, o carte care se zbate între cele mai diverse stări existenţial-psihologice care-l macină pe eul liric, chiar şi cele două părţi stând cu spatele una faţă de cealaltă, nu faţă în faţă, ceea ce-l face şi mai puternic, şi mai existenţial, şi mai neliniştit, şi mai autentic.” (Mihail Vakulovski)

Număr de vizualizări :1726


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro