Campania „Bagajul de cultură” continuă

iul. 12th, 2011 | By | Category: Proiecte

Campania de lectură „Bagajul de cultură”, în cadrul căreia se desfăşoară un concurs de recenzii, continuă. Startul l-a dat Editura Tritonic, cu romanul “Ucideţi generalul” de Bogdan Hrib, pe care l-a pus la dispoziţia participanţilor. În cadrul concursului, săptămânal se schimbă editura şi autorul, urmând, la ediţiile viitoare, editurile Corint şi Herald.

Demersul, iniţiat de AdLittera Project, are ca scop facilitarea cunoaşterii de către public a scriitorilor români publicaţi la diferite edituri. Cititorii care doresc să participe trebuie să se înscrie pe http://semnebune.ro/evenimente/inscriere/ pentru a primi gratuit spre recenzie volumul propus de către organizatori. Particopaţii vor posta pe blogurile personale recenziile şi vor fi votaţi prin like. Primii trei clasaţi vor câştiga de la Editura Tritonic un pachet de 10 cărţi (locul 1), un pachet de 5 cărţi (locul 2), respectiv un pachet de 3 cărţi (locul 3). Regulamentul complet al concursului poate fi consultat aici.

Număr de vizualizări :1844


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro