„Ziua internaţională a eliberării animalelor”, sărbătorită printr-un marş

iul. 22nd, 2011 | By | Category: Postcard

Duminică, 24 iulie 2011, „Ziua internaţională a eliberării animalelor” (Animal Freedom Day) este sărbătorită de toţi iubitorii acestora prin marş şi proiecţie de filme. Marşul va începe la Muzeul Grigore Antipa din București, la orele 16.00.

Evenimentul a fost organizat la iniţiativa Organizaţiei “Cuţu, cuţu”. Parteneri: “Ute Langenkamp Iubiţi Maidanezii”, “Lolek şi Bolek”, “Societatea Vegetarienilor din România”, “Natura, moştenire pentru viitor”, “Caleidoscop”, “Cu sufletul”. Protector de zonă – Antonela Pascale.

Marşul va începe la Muzeul Grigore Antipa, la orele 16.00. Cine doreşte, poate purta bannere şi pancarte cu inscripţii referitoare la drepturile animalelor, stil de viaţă vegetarian, dragoste faţă de animale. În jurul orelor 18.00 se ajunge în Parcul Unirii, unde se va discuta despre „Ziua Internaţională a eliberării animalelor” şi se vor proiecta filme educative şi demostrative, până la ora 20.00.

Mai multe detalii aici.

Număr de vizualizări :1477


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro