Duminică, 10 iulie 2011, de la ora 19.00, la Palatul lui Brâncoveanu de la Mogoşoaia, poetul Daniel Bănulescu va rezona cu ritmurile improvizate de Mihai Iordache (saxofon), Sorin Romanescu (chitară), într-un spectacol intitulat „Three’s a Crowd”. Moderator: Dan Mircea Cipariu. Spectacolul face parte din stagiunea estivală „Vară de jazz şi poezie la Mogoşoaia”, ce este organizată la Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia, în fiecare duminică, de la ora 19.00, până pe 21 august 2011. Intrarea este liberă pentru toţi pasionaţii de jazz şi poezie. Organizatori: Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti şi Consiliul General al Muncipiului Bucureşti. Un eveniment în parteneriat cu Radio România Cultural şi www.agentiadecarte.ro.
Mihai Iordache (1967 Bucureşti) a început să cânte la saxofon în 1990, fiind influenţat de Charlie Parker, Lee Konitz şi Ornette Coleman. A cântat alături de Timpuri Noi şi apoi de Harry Tavitian. În 1993, a pus bazele unui trio de jazz de care, însă, s-a despărţit. Ulterior a apărut un grup de punk-rock – „Sarmalele reci”. Între timp cânta şi cu grupul de jazz al lui Lucian Ban. După ce a plecat de la „Sarmalele reci” a cântat cu Vlaicu Golcea. Din 2001 a început să îşi scrie singur piesele. Primul său album- „Vineri – featuring Tom Smith”, a fost lansat la A&A records. Din 2003, este saxofonistul trupei rock Kumm, din Cluj.
Sorin Romanescu (1968 Bucureşti) a absolvit Academia de Muzică din Bucureşti. În anii 1988-1989 cânta la chitară clasică, participând la cel mai important concurs de gen ţinut în Sinaia. Cânta atât solo cât şi în duet. Din 1997 a început să susţină concerte de muzică rock (la chitară bass) atât în ţară cât şi peste hotare, cu diferite formaţii. Ulterior a început să cânte şi jazz în diferite locaţii din Bucureşti. A realizat coloana sonoră pentru mai multe spectacole de dans contemporan susţinute de coregrafa Vava Ştefănescu şi nu numai. A participat la mai multe festivaluri de jazz din ţară şi din străinătate. Din 2006 este producător audio la Trust Productions.
Daniel Bănulescu (n. 31 august 1960, Bucureşti) este un poet şi un prozator român. În 1981, revista Amfiteatru i-a publicat prima poezie. Primul grupaj de versuri intitulat „Ziua în care am fost publicat” a aparut în 1987, în ziarul „Convingeri Comuniste”. A urmat studii de inginerie, dar a lucrat doar ca jurnalist şi scriitor. A fost un membru al cenaclului Universitas, condus Mircea Martin.
Volume publicate: Debutează cu un volum de versuri, „Te voi iubi până la marginea patului”, publicat în 1993, urmat de un roman, „Te pup în fund conducător iubit”, publicat în 1994, de o carte de balade, „Baladele lui Daniel Bănulescu” şi de romanul „Şapte regi ai oraşului Bucureşti” (2000). În 2000, i-a aparut un volum selectiv, intitulat „Republica Federală Daniel Bănulescu”, de fapt o antologie de versuri reprezentative din creaţia sa, iar un al doilea volum de versuri, „Daniel, al rugăciunii”, a apărut in 2002. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România şi al PEN clubului român. A fost tradus în limbile engleză, franceză, slovenă, germană, sârbă.