„Povestiri cu şi despre animăluţe”, concurs de desene şi fotografii pentru copii

iul. 7th, 2011 | By | Category: Postcard

Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi şi Departamentul Cultural Artistic organizează un concurs pentru copiii talentaţi la desen şi fotografie. „Povestiri cu şi despre animăluţe” se desfăşoară în cadrul proiectului „Să descoperim talentele copiilor noştri, împreună vom reuşi” şi se adresează preşcolarilor şi elevilor din clasele I-IV din ţară şi diaspora.

Condiţii de participare: vor fi acceptate lucrările pe hârtie executate în orice tehnică de desen. Lucrările trebuie să aibă ca subiect poveşti cu şi despre animăluţe domestice sau sălbatice, de ce sunt importante animalele şi de ce trebuie să le ocrotim. Participanţii sunt rugaţi să anexeze la desen o descriere (sau o etichetă pe desen) în care să explice lucrarea şi mesajul pe care doresc să-l transmită.

În urma concursului, Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi va selecta cele mai frumoase desene ce vor  fi expuse într-o expoziţie organizată chiar în această instituţie – expoziţie ce va fi deschisă timp de o lună.

Lucrările urmează a fi expediate pe adresa poştală: Galaţi, Str. Brăilei, Nr.134, tel/fax: 0236 / 46 83 63 sau direct la secretariat – et.1, orele 9 – 17.00.

Termenul limită : 15 august 2011.

Coordonatori proiect: Angela Baciu – scriitor, membru U.S.R, consilier cultural şi Andreea Ignat – instructor coregraf.

Număr de vizualizări :2113


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro