„No umăn, no crai … sau curs pentru începători”, la Ceainăria Cinci

iul. 22nd, 2011 | By | Category: Eveniment

Duminică, 24 iulie 2011, de la ora 21:00, la Ceainăria Cinci din Bucureşti, are loc spectacolul „No umăn, no crai … sau curs pentru începători”, cu Marius Cordoş, George Constantinescu şi Vlad Popescu. Evenimentul face parte din Stagiunea de Vară teatru pe răcoare” de la Ceainăria Cinci, organizată de Teatrul de Artă Bucureşti.

Prezentat ca „un fel de teatru”, spectacolul este un colaj de poezie şi cântec despre dragoste în toate felurile. Sunet de chitară şi versuri ritmate, într-o atmosferă melancolică, romantică şi comică – un spectacol distractiv despre cum văd trei iniţiaţi în ale amorului viaţa de cuplu – cu dragostea, ura, drama şi comedia caracterstică.

Număr de vizualizări :1389


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro