„Mostra de arhitectură”, prezentată la Timişoara

iul. 14th, 2011 | By | Category: Eveniment

Vineri, 15 iulie 2011, de la ora 21:00, pe terasa River Deck (b-dul Vasile Parvan, nr.5, Timişoara) va avea loc „Mostra de arhitectură” – Gala de Premiere a evenimentului „Expose Young Architects!”, care a adus în atenţia publicului ideile de proiecte de diplomă ale tinerilor absolvenţi ai Facultăţii de Arhitectură din Timişoara, promoţia 2011.

Lucrările au putut fi admirate pe parcursul ultimelor două săptămâni şi pot fi votate de cei prezenţi la eveniment, pentru a putea fi premiate. Evenimentul este organizat de River Deck şi Asociaţia Expose Architecture.

Număr de vizualizări :1895


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro