„G.O.D.”, un one man show cu Toma Dănilă

iul. 25th, 2011 | By | Category: Eveniment

Marţi, 26 iulie 2011, de la ora 20.00, Teatrul Luni de la Green Hours (Calea Victoriei 120, Bucureşti) prezintă spectacolul „G.O.D.”, un one man show cu Toma Dănilă şi participarea video a lui Marius Bodochi. Scenografia: Anca Cernea. O producţie a Teatrului Luni de la Green Hours (2008).


„…un amplu monolog susţinut fără ezitare de unul dintre cei mai interesanţi actori ai generaţiei noi – Toma Dănilă.” ( Cristina Modreanu – Gândul)

„Preţ de aproape o oră, am în faţa ochilor un actor adevărat, singur pe scenă, în prezenţa căruia gândurile nu ţi-o iau razna şi nu te plictiseşti nici o clipă, un tânăr care degajă un firesc cuceritor, care nu „joacă” personajul, ci e personajul”.
( Dana Ionescu)

Număr de vizualizări :1743


One Comment to “„G.O.D.”, un one man show cu Toma Dănilă”

  1. maryko spune:

    Actorul nu a luat foc pe scena ca sa impresioneze 😉 … dar a jucat incendiar de bine.
    Esti GENIAL.
    Intrebare pentru urmatorul show…pe cat? hmmm

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro