„Enciclopedia Zmeilor” de Mircea Cărtărescu, cea mai căutată aplicaţie pentru iPad din România

iul. 12th, 2011 | By | Category: Eveniment

Volumul „Enciclopedia Zmeilor” de Mircea Cărtărescu ocupă locul I în topul tuturor aplicaţiilor pentru iPad din România. Apărută, de curând, la Humanitas Digital, varianta pentru iPad are ilustraţii de Tudor Bănuş şi este adaptată mediului touch electronic: doubletap pentru izolarea unei imagini, pinch-and-zoom pentru mărirea ilustraţiilor şi accesarea detaliilor, cuprins extins etc.

„Pentru mine e o mare şi frumoasă surpriză! Cred foarte mult în viitorul cărţilor în format electronic şi faptul că Enciclopedia mea şi a lui Tudor Bănuş e cea mai căutată între aplicaţiile iPad deschide o mulţime de posibilităţi.” , a declarat Mircea Cărtărescu.

Număr de vizualizări :1860


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro