„(Cu)Cuieînfrunte”, cu Radu Iacoban şi Tudor Aaron Istodor

iul. 17th, 2011 | By | Category: Eveniment

Marţi, 19 iulie 2011, de la ora 20.00, Teatrul Luni de la Green Hours (Calea Victoriei, 120, Bucureşti) prezintă „(Cu)Cuieînfrunte”, un Two Men Show cu Radu Iacoban şi Tudor Aaron Istodor, text tradus de Radu Iacoban.

„… în clipa în care spectacolul se termină simţi nevoia să o ia de la început. Se întîmplă rar. Nu rataţi!” (Cristina Rusiecki, revista ArtActMagazine)

„Cineva spunea despre acest two men show că nu e nici teatru, nici stand up, aşa că îmi permit să il numesc stand-up theatre.” (Cristiana Gavrila, Timeout)

Număr de vizualizări :1366


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro