„Capra” la Festivalulul Filmului de Umor

iul. 5th, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 6 iulie 2011, de la ora 21.30, în Capitol Grădină de vară din Timişoara, va fi proiectat filmul „Capra” de Francis Veber. Evenimentul are loc în cadrul Festivalulul Filmului de Umor. Intrarea este liberă. Capra” de Francis Veber este un film cu Pierre Richard şi Gérard Depardieu, cu subtitrare în limba română.

Gerard Depardieu joacă rolul unuia dintre cei mai cunoscuţi detectivi din Franţa, care se implică într-o afacere foarte încurcată. Dur, retras, fără multă vorbărie, mai multă acţiune. Rapid şi eficient. Omul perfect. Fiica unui magnat dispare în condiţii misterioase într-o ţară din America Centrală, iar bogătaşul este dispus să cheltuiască oricât pentru a o găsi. Soluţia imediată este ca el să plece în America, pentru a o găsi pe tânăra care a dispărut de acasă dintr-un motiv necunoscut. Deşi pare foarte simplu, planul devine complicat la faţa locului. Din fericire, el este însoţit de un poliţist lunatic, împleticitul perfect, un Pierre Richard plin de candoare. Pe măsură ce sobrul Campana asistă la ciocniri catastrofice provocate întotdeauna de mereu zâmbitorul Francois, acesta începe parcă să se umanizeze.
Bineînţeles, Francois, într-un ultim avânt nefericit, ajunge pe patul de spital chiar alături de fiica dispărută, la fel de aiurită şi ea. Cei doi se îndrăgostesc şi se îndepărtează fericiţi, sub privirile uimite ale celor rămaşi pe mal, pe un bac ce pluteşte vesel pe un fluviu învolburat.

Număr de vizualizări :1325


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro