„Bal mussete” la Timişoara, de Ziua Franţei

iul. 11th, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 13 iulie 2011, de la ora 21:30, la River deck (Bd. Vasile Pârvan nr. 5, Timişoara), va avea loc balul verii – Bal musette, cu dansatorii de la Carnet de Bals din Paris. Un eveniment organizat de Institutul francez din Timişoara.

„Bal musette” este un eveniment organizat pentru sărbătorirea Zilei Franţei. Pentru acest lucru 8 dansatori profesionişti de la Carnet de Bals din Paris aduc cu ei, la Timişoara, atmosfera balurilor „musette” de la sfârşitul secolului IX – începutul secolului XX.

Publicul este invitat să vină îmbrăcat în costum de epocă.

Număr de vizualizări :1514


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro