“Poetry in Jazz Land” la Mogoşoaia, cu Mike Godoroja şi Dan Mircea Cipariu

iul. 21st, 2011 | By | Category: Proiecte

“Vara de Poezie şi Jazz” continuă duminică, 24 iulie 2011, de la ora 19.00, la Mogoşoaia, cu “Poetry in Jazz Land”, un spectacol cu Mike Godoroja & Blue Spirit şi poetul Dan Mircea Cipariu,  care va citi, în premieră, din volumul “Singurătatea vine pe facebook”, în curs de apariţie la editura timişoreană Brumar. Spectacolul face parte din stagiunea estivală „Vară de jazz şi poezie la Mogoşoaia”, care este organizată la Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia, în fiecare duminică, de la ora 19.00, până pe 28 august 2011. Intrarea este liberă pentru toţi pasionaţii de jazz şi poezie. Organizatori: Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti şi Consiliul General al Muncipiului Bucureşti. Un eveniment în parteneriat cu Radio România Cultural şi www.agentiadecarte.ro.

Dan Mircea Cipariu (n. 7 septembrie 1072, Bucureşti) este un scriitor şi jurnalist român. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România. A absolvit Şcoala Superioară de Jurnalistică din Bucureşti şi este licenţiat al Universităţii Bucureşti, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.. Debutează în presa literară în 1988 (SLAST), debutul editorial se petrece, în 1999, cu volumul „Hai să ne-ntâlnim pe site sâmbătă seara” (Editura Libra). În prezent, este preşedintele secţiei de Poezie – Asociaţia Scriitorilor Bucureşti. În 2007, volumul său de poeme „Tsunami”, Editura Brumar, 2006, a primit Premiul Asociaţiei Scriitorilor din Bucureşti. Este publisherul www.agentiadecarte.ro.

Mike Godoroja & Blue Spirit– Formaţia sa este rodul unei munci de echipă extrem de serioase, îmbinată cu o mare pasiune şi dragoste pentru blues. Publicul îl consideră adevăratul reprezentant al blues-ului în limba română, prin abordarea inedită a repertoriului şi prin dinamica show-urilor sale. Experienţa sa scenică de mai bine de 13 ani se completează cu întâlnirile istorice cu Ray Charles, Chick Corea, Jimmy Smith, James Brown etc. Un foarte cunoscut producător de televiziune şi realizator de emisiuni radio, a pus bazele trupei Blue Spirit în 1997. Este de o bună perioadă de timp producătorul muzical al grupului Iris, Felicia Filip şi Timpuri Noi.

Număr de vizualizări :1797


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro