“Noaptea trecută la Chateau Marmont” de Lauren Weisberger

iul. 18th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Polirom, în colecţia “Chic”, a apărut volumul “Noaptea trecută la Chateau Marmont” de Lauren Weisberger, în traducerea Mădălinei Andrei. Captivant şi tulburător, romanul lui Lauren Weisberger este o poveste despre gustul amar al celebrităţii.

În cel mai recent roman al său, Lauren Weisberger abordează cu subtilitate și umor teme de actualitate precum prețul succesului în societatea contemporană și efectele dezastruoase ale faimei asupra relațiilor de cuplu, descriind peripețiile amuzante prin care trece o pereche proaspăt căsătorită a cărei fericire începe să se clatine sub presiunea celebrității căpătate peste noapte. Brooke și soțul ei duc o viață veselă și mulțumită în New York, însă lucrurile iau o întorsătură dramatică în momentul în care cariera de muzician a lui Julian începe să ia avânt – cei doi se văd tot mai rar din cauza plecărilor lui în turnee, se trezesc hărțuiți fără încetare de paparazzi și ajung să descopere că intimitatea încântătoare a relației lor a dispărut.

Lauren Wisberger s-a născut în Scranton, Pennsylvania. A absolvit cursurile prestigioasei Cornell University și, după o perioadă de călătorii în Asia și Europa, s-a stabilit în Manhattan, angajându-se la revista Vogue. A renunțat curând la această slujbă, începând să lucreze pentru revista americană Departures și, în paralel, să urmeze cursuri de creative writing. De aceeași autoare, la Editura Polirom au apărut: Diavolul se îmbracă de la Prada (2006), roman tradus în peste treizeci de țări și ecranizat de studiourile Fox, într-o producție cu Meryl Streep și Anne Hathaway în rolurile principale, Vreau să fiu V.I.P. (2006) și  Pe urmele lui Harry Winston (2009).

Număr de vizualizări :1738


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro