“Moarte în nori” de Agatha Christie

iul. 12th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura RAO, în seria “Hercule Poirot”, a apărut volumul “Moarte în nori” de Agatha Christie, în traducerea Iordanei Ferent și a lui Ștefan Ferent.

În timpul unei călătorii cu avionul de la Paris la Londra, Hercule Poirot se trezeşte şi descoperă că o pasageră, mademoiselle Giselle, a fost ucisă cu o săgeată otrăvită. Criminalul trebuie să fie unul dintre cei zece călători şi doi însoţitori de bord, dar când faptele nu îl conduc nicăieri pe Poirot, agerul detectiv îşi dă seama că există pericolul ca acest caz să nu fie rezolvat niciodată.

În 1955, autoarea a primit Grand Master Award, cea mai înaltă distincţie din partea MysteryWriters of America. Majoritatea romanelor sale au fost ecranizate, chiar de mai multe ori, şi adaptate pentru radio şi televiziune.

Agatha Mary Clarissa, Lady Mallowan, (născutăMiller; 15 septembrie 1890 – 12 ianuarie 1976), cunoscută în general ca Agatha Christie, a scris romane poliţiste, nuvele şi piese de teatru. Celebră mai ales pentru cele 80 de romane poliţiste, în principal pentru cele care au ca personaje principale pe Hercule Poirot sau pe Miss Marple, este considerată unul dintre cei mai importanţi şi inovatori autori ai genului. Alături de William Shakespeare, Christie este cel mai vândut scriitor al tuturor timpurilor, cu peste 2 miliarde de exemplare traduse în peste 60 de limbi.

Număr de vizualizări :2817


5 Comments to ““Moarte în nori” de Agatha Christie”

 1. Iordana Ferent spune:

  Eroare la traducator. MOARTE IN NORI a fost tradusa de Iordana Ferent si Stefan Ferent.
  Eu si fiul meu.
  O zi buna,
  Iordana Ferent

 2. Iordana Ferent spune:

  Revin cu o mica modificare si un link drept dovada> http://www.librariaeminescu.ro/isbn/606-609-046-9/Agatha-Christie__Moarte-in-nori

 3. Iordana Ferent spune:

  Aceasta imi era intentia cand am revenit a treia oara. Scuze.
  http://www.librariaatlas.ro/moarte-nori-editura-p-14252.html?osCsid=b3a9ffe108152dea06ae7d7b780bce2c

 4. Iordana Ferent spune:

  Multumiri pentru ascultare. Va citim in continuare cu interes.
  Toate gandurile bune,
  Iordana si Stefan Ferent

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro