Spectacolul “Sfârşit de partidă” în regia lui Alexandru Tocilesc, la Teatrul Metropolis

iun. 2nd, 2011 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 4 iunie 2011, ora 19:00, la Teatrul Metropolis din Bucureşti, va avea loc spectacolul “Sfârşit de partidă” (de Samuel Beckett), în regia lui Alexandru Tocilescu, cu marii actori: Ion Besoiu, Irina Petrescu, Răzvan Vasilescu şi Mihai Constantin. Spectacolul a fost premiat pentru regie, în cadrul Festivalului Vedeteatru, 2010.

“Sfârşit de partidă” este un spectacol în care limbajul beckettian ordonează această lume haotică, îi conferă forme şi proporţii, instaurează profunzime şi mai ales,  îl defineşte pe om, singurul căruia îi permite să-şi găsească un loc şi un înţeles în acest univers a priori, golit de sens.
Eroii lui Beckett descoperă cu stupoare că în ciuda încrederii pe care au avut-o în cuvânt, acesta se lasă greu dezbrăcat, obiectele şi fenomenele îşi refuză numirea.

Mai multe detalii la pagina web: http://www.teatrulmetropolis.ro/index.php?route=continut/spectacole&spectacol_id=14

Număr de vizualizări :1547


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro