Noapte de Sânziene la „Wicked”

iun. 21st, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 23 iunie 2011, în noaptea de Sânziene, de la ora 21.00, la Wicked (strada Transilvaniei nr. 9 Bucureşti), poate fi vizitată o expoziţie de pictură, sound, instalaţie & light design, semată de Otilia Cadar, Adela Edu şi Nona Şerbănescu.

Expoziţia Wicked a fost vernisată în cadrul NAG#5 şi, peste doar câteva zile, se va închide, noaptea de Sânziene fiind un bun prilej de vizitare sau revizitare. Cele trei organizatoare au pus la cale mai multe surprize, cele vizate fiind mai ales fetele care îşi vor lua în serios rolul de Sânziene sau Drăgaice şi care pot primi şi premii.

Luminile şi coloana sonoră sunt susţinute de Tudor Petrescu şi Mihai Dragomir.

Număr de vizualizări :1459


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro