„Sălaj – oameni şi opere. Dicţionar bibliografic”

iun. 24th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

„Sălaj – oameni şi opere. Dicţionar bibliografic” a apărut de curând la Editura Dacia XXI. Realizarea dicţionarului a fost coordonată de Florica Pop, directorul Bibliotecii Judeţene Sălaj.

„Nimic valoros şi durabil nu se poate realiza fără colaborarea celor care, cunoscând un fenomen, domeniu, o realizare demnă de  a fi notată… Le transmit spre cei care încearcă să le culeagă în volum ca să nu se uite oameni şi fapte.

Dicţionarul acesta, în care Biblioteca Judeţană a încercat să cuprindă cât mai multe informaţii, nu are meritul de a fi nici perfect, nici complet. Cu siguranţă mai sunt multe nume ce ar fi trebuit consemnate. Munca noastră va continua, îmbogăţind în permanenţă baza de date şi oferind-o spre informare tuturor solicitanţilor.

Mulţumim, respectuos, tuturor celor care au răspuns la timp solicitării nostre şi au oferit informaţii atât personale, cât mai ales despre sălăjeni pe care i-au recomandat ca fiind meritorii pentru a face parte din lucrarea de faţă„ (Florica Pop, manager BJS – coordonator)

Număr de vizualizări :1578


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro