„Dilăr pentru o zi” în club B!bl!otek din Constanţa

iun. 15th, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 16 iunie 2011, de la ora 19.00, în cadrul unei întâlniri cu cititorii, în club B!bl!otek din Constanţa (Str. Răscoalei 1907/Sarmisegetusa, nr. 5), va avea loc o discuţie despre romanul „Dilăr pentru o zi”, semnat de Andrei Ruse şi apărut în colecţia „Ego. Proză” a editurii Polirom.

Andrei Ruse s-a născut pe 16 decembrie 1985, în Bucureşti. A iniţiat mai multe proiecte online în domeniul cultural, printre care comunităţile Sketche (2006), Rocultura.ro (2008) sau revista Boomlit.com (2010), de care se ocupă şi astăzi. A colaborat şi cu alte site-uri şi a derulat diverse campanii de promovare pentru cărţi, fiind invitat la diferite conferinţe privind promovarea de carte (Congresul Naţional al Studenţilor la Comunicare, Webstock, Webevent etc.). A organizat mai multe evenimente în Bucureşti, cel mai recent fiind Clubul de Lectură, o întîlnire bilunară care propune lecturi publice şi discuţii avînd ca subiect cele mai noi cărţi apărute sau în pregătire pe piaţă românească şi autorii lor. În 2007 a debutat cu volumul de poezie Black Job la Editura Vinea, iar în 2008 a publicat romanul Soni la Editura Tritonic. Andrei Ruse este cunoscut pentru primul video-trailer realizat pentru o carte românească. A realizat o serie de videopoeme, videointerviuri, trailere sau diverse clipuri experimentale, inclusiv documentare. Cel mai cunoscut dintre acestea este Poezie. Puterea (2009), la care a lucrat împreună cu Răzvan Ţupa şi care a fost proiectat în multe oraşe din România, dar şi în Republica Moldova (Chişinău), Germania (Berlin) şi Cehia (Praga).

Număr de vizualizări :1744


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro