„Câteva sfârşituri de lume” de Adrian Georgescu, lansat la Green Hours

iun. 26th, 2011 | By | Category: Eveniment

Luni, 27 iunie 2011, de la ora 17.00, la Green Hours (Calea Victoriei, nr. 120, Bucureşti) va fi lansată cartea „Câteva sfârşituri de lume” de Adrian Georgescu, Editura Humanitas. Vor vorbi Andi Moisescu, Adrian Georgescu şi Radu Paraschivescu.

„Câteva sfârşituri de lume” cuprinde nouă ficţiuni, fiecare prezentând, într-un stil original, câte un (im)posibil capăt de linie pentru omenire.

Adrian Georgescu (n. 24 iulie 1970, Bucureşti) a absolvit Facultatea de Instalaţii din capitală în 1995. În acelaşi an, schimbă ingineria pentru presa sportivă. Scrie la cotidianul Sportul românesc, până în 1997, apoi la ProSport şi Gazeta Sporturilor. Devine jurnalist independent în 2007. În acelaşi an, este desemnat „Ziaristul anului“ la Gala Premiilor Ioan Chirilă şi realizează o emisiune despre Formula 1 la TVR. Începe colaborarea cu publicaţii precum Evenimentul Zilei şi Adevărul, în paralel cu activitatea desfăşurată pe blogul personal, unde se face remarcat prin stilul său „iute şi piperat”. În 2008, participă cu o povestire la volumul colectiv de amintiri cazone „Răcani, pifani şi veterani” (Humanitas).

Număr de vizualizări :1020


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro