“Scoici pe nisipul fierbinte” de Flavius Lucacel

iun. 25th, 2011 | By | Category: Agenda de carte

La Editura Dacia XXI, în colecţia „Teatru”, a apărut volumul “Scoici pe nisipul fierbinte” de Flavius Lucacel –, în dublă versiune, română şi franceză.

„În “Scoici pe nisipul fierbinte“, tinerii petrec mai bine decât părinţii lor, sunt nişte hedonişti. Dar să nu bagi de seamă jalea din care se trag este o gravă eroare. Peste tot aceeaşi viaţă copiată după realitate, aceeaşi existenţă trăită de alţii cu mult înainte, ca în piesele lui Mazilu.” (Mircea Ghiţulescu)

Flavius Lucacel s-a născut la 26 august 1968, în Aluniş, Sălaj. A debutat cu poezie în 1992, în revista Tribuna. În 2006 debutează cu volumul „Trilogia spaţiului închis“, căruia îi continuă volumele de teatru: “Marţianul Telemah”, “Ceai de fluturi/ Butterfly Tea”, “Tutungeria, The Tobacconist’S”. În 2010 obţine Premiul “Radu Stanca” pentru “Ceai de fluturi/ Butterfly Tea” şi distincţia cartea anului, Teatru/ teatrologie, USR, Filiala Cluj Napoca.

Număr de vizualizări :1404


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro