“Back to Shakespeare’s time” – tabără medievală de limba engleză

iun. 28th, 2011 | By | Category: Postcard

Prima parte a taberei medievală de limba engleză “Back to Shakespeare’s time”, care a avut loc la Moeciu de Sus, a luat sfârşit. Această tabără este organizată de centrul de învăţare a limbii engleze Shakespeare School şi reprezintă o oportunitate educaţională unică pentru cei care doresc să îşi perfecţioneze limba engleză alături de echipa de profesori de la Shakespeare School.

Pe durata întregii săptămâni, cei mici poartă costume adecvate epocii: domniţele poartă rochii, iar cavalerii se mândresc cu tunici şi scuturi cu însemne heraldice. Pentru ca tabloul să fie complet, copiii devin chiar şi eroii principali ai unei poveşti medievale prin intermediul unor mici scenete în limba engleză care evocă figura legendarului rege Arthur.
Tăbăra medievală de limba engleză se desfăşoară pe parcursul a trei serii, următoarele două continuând în perioada 26 iunie-2 iulie, dar şi 10-16 iulie 2011.

Număr de vizualizări :1650


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro