Lansarea ediţiei de primăvară a revistei de artă contemporană “Konstperspektiv“, în Suedia

mai 24th, 2011 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 25 mai 2011, ICR Stockholm găzduieşte lansarea ediţiei de primăvară a revistei de artă contemporană Konstperspektiv“. Tema acestui număr este „Text şi imagine” şi se concentrează pe practicile artistice care folosesc textul ca forma de expresie sau material de lucru. Articolul intitulat „În căutarea memoriei interioare” îl prezintă pe artistul Ştefan Constantinescu şi analizează lucrările video ale acestuia, precum şi cartea pop-up Epoca de aur pentru copii“, publicată de ICR Stockholm în 2009.

Cu ocazia lansării, ICR Stockholm şi Konstperspektiv organizează o discuţie la care participă artistul Ştefan Constantinescu, redactorul revistei – Anders Olofsson şi jurnalistul Magnus Bons. În cadrul evenimentului va fi proiectat scurtmetrajul „Troleibuzul 92“ de Ştefan Constantinescu, lucrare care a reprezentat România la Bienala de la Veneţia din 2009.

Număr de vizualizări :1431


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro