„SPAŢIU EXPANDAT”, un program de artă publică, lansat la Clubul Ţăranului

mai 25th, 2011 | By | Category: Eveniment

Joi, 26 mai 2011, ora 17:00, la Clubul Ţăranului (Muzeul Ţăranului Român, Bucureşti), va avea loc lansarea programului de artă SPAŢIU EXPANDAT”. Evenimentul este organizat de Asociaţia Volum Art. Invitat special: criticul de artă Adrian Guţă. Autori şi coordonatori program: Judit şi Mihai Balko.

SPAŢIU EXPANDAT este un program de artă publică, iniţiat de Asociaţia culturală Volum Art, care îşi propune o redefinire a spaţiului public urban atât din punct de vedere conceptual, cât şi senzorial. Scopul programului este de a remodela estetic spaţiul public şi de a apropia publicul larg de arta contemporană. Programul presupune implicarea artiștilor în remodelarea spaţiului urban prin inserarea în diverse spaţii publice, pe o perioadă temporară, a lucrărilor de artă contemporană realizate de aceştia.

Programul se lansează cu proiectul “MIGRARE ŞI REAŞEZARE” care se va desfăşura în Bucureşti, în parcul Kiseleff. Opt lucrări de artă contemporană, selectate pe baza unui call for artists vor fi amplasate pentru o perioadă de 2 luni în spaţiul public al parcului, în toamna acestui an.

Număr de vizualizări :1667


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro