“Jurnalul unui puşti 3 – Ultima picătură” de Jeff Kinney

mai 8th, 2011 | By | Category: Carte in lucru

La Editura Art va apărea volumul “Jurnalul unui puşti 3 – Ultima picătură” de Jeff Kinney, un roman în benzi desenate, în traducerea Andrei Matzal. Volumul a fost desemnat bestsellerul nr. 1 în “New York Times List”. Aventurile lui Greg Heffley continuă în acest volum al seriei, impresionându-i chiar şi pe cei mai reticenţi cititori.

Să fim cinstiţi: Greg Heffley nu se va schimba niciodată. Însă cineva ar trebui să-i explice asta tatălui lui Greg. Vedeţi voi, Frank Heffley vrea ca fiul lui să fie un dur şi tocmai de aceea îl înrolează în echipe de sport şi în alte activităţi „bărbăteşti“. Desigur, Greg poate să se sustragă cu uşurinţă acestor eforturi. Dar când tatăl său îl ameninţă cu înscrierea la academia militară, Greg îşi dă seama că trebuie să se pună pe treabă sau… pe armată.

Număr de vizualizări :1882


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro