“Eşecul sfârşitului lumii” de Dumitru Gorzo, un eveniment in memoriam Peter Jecza

mai 20th, 2011 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 21 mai 2011, ora 19:00, la Galeria Jecza&Ross (Calea Martirilor nr.51/52-53, Timişoara), va avea loc vernisajul expoziţiei Eşecul sfârşitului lumii” de Dumitru Gorzo. Galeria de Artă Contemporană Jecza&Ross a fost construită în mod specific pentru a fi galerie de artă. În urmă cu puţin timp, s-a făcut o fuziune cu Galeria Ross din Stuttgart/ Germania, aşa încât este vorba de o dublă locaţie a nou fuzionatei galerii Jecza&Ross: în România / Timişoara şi Germania/ Stuttgart. Inaugurarea se va face în prezenţa domnului primar Gheorghe Ciuhandu, care va spune câteva cuvinte despre  intrarea în circuitul cultural al oraşului al acestui nou spaţiu destinat artelor, şi criticul de artă Coriolan Babeţi. Evenimentul este dedicat memoriei lui Peter Jecza.

Prezentarea artistului o face, pentru catalog,  criticul de artă englez Richard Unwin, redactor la “Frieze Magazine” şi “Art Newspaper”. Programul muzical va fi susţinut de cvintetul de alămuri  West Brass Quintet, condus de Cornel Meici.

Număr de vizualizări :2079


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro