Repetiţie lectură a spectacolului „Ispita Cioran”, în regia lui Gavriil Pinte, într-un vagon de tramvai pe ruta Sibiu – Răşinari

apr. 7th, 2011 | By | Category: Eveniment

Vineri, 8 aprilie 2011, ora 11:00, într-un vagon de tramvai pe ruta Sibiu – Răşinari va avea loc o repetiţie lectură a spectacolului „Ispita Cioran”, în regia lui Gavriil Pinte. Evenimentul e realizat de Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu, care aniversează 100 de ani de la naşterea filosofului şi scriitorului român Emil Cioran.

„Ispita Cioran” este un spectacol itinerant ce va avea premiera la jumătatea lunii mai 2011, şi care reuneşte în distribuţie pe actorii Marius Turdeanu, Mariana Mihu, Raluca Iani, Ciprian Scurtea, Adrian Neacşu, Veronica Arizancu, Cristina Ragos, Eduard Pătraşcu, Laura Ilea, Viorel Raţă, Arina Trif, Mihai Coman, Simina Contraş şi Mihai Alexandru.

„Punem la cale un traseu înspre paradisul copilăriei lui Emil Cioran, o incursiune în universul fascinant şi contradictoriu al scepticului de serviciu, al unei lumi în declin, o încercare de biografie poetică după viaţa şi opera sa, o întâlnire la care ne ducem cu speranţă că el va veni şi vom străbate câţiva paşi împreună.”, a declarat Gavriil Pinte, regizorul spectacolului.

Număr de vizualizări :1075


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro