Întâlnirile culturale “Club A – 42 de ani”, la a VII-a ediţie

apr. 1st, 2011 | By | Category: Proiecte

Duminică, 3 aprilie 2011, ora 18:30, în Club A din Bucureşti, continuă întâlnirile culturale “Club A – 42 de ani”. În cadrul evenimentului vor fi proiectate videoclipuri in memoriam Nicolae Marino. Alte evenimente care se vor desfăşura cu această ocazie: “Folk inedit”Romeo Mocanu; “Poet şi prozator”Cosmin Cârciova; “Remember Gabriel Drăgan” – cu Mircea Drăgan, Dragoş Vasiliu; “Formaţia Mondial” – Documentar Doru Ionescu (TVR); “Actori în ascensiune” – Anca Constantin; “Parada DJ-ilor veterani” – Hituri nostalgice cu Şerban Penculescu.

Evenimentul cultural se desfășoară lunar în Club A, fiind o întâlnire între generații și reunește arhitecți, muzicieni, actori, medici, jurnaliști și literați.
Multe dintre carierele de succes de astăzi au pornit în ambianța proprie Club A: spirit tânăr, liber, nonconformist, creator, experimental / avangardist, rebel …dar cu nevoia de a se integra onest în socitate.
Sub umbrela unui fenomen cultural comun, Club A îi reunește pe tinerii de odinioară – care au reușit și tinerii studenți la arhitectură – care vor să reușească!

Număr de vizualizări :1873


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro