Începe Târgul de carte studenţească „ASID StudBook”, ediţia a II-a

apr. 3rd, 2011 | By | Category: Proiecte

În perioada 5-7 aprilie 2011, între orele 10:00-17:00, în holul Facultăţii de Istorie (Bld. Regina Elisabeta, nr. 4-12, Bucureşti), va avea loc ediţia a doua a târgului de carte studenţească „ASID StudBook”. Evenimentul este organizat de Asociaţia Studenţilor la Istorie “Dacia” (ASID), cu sprijinul Facultăţii de Istorie din Universitatea Bucureşti.

„ASID StudBook” este un târg de carte dedicat mediului studenţesc, în care, edituri de renume vor oferi cititorilor reduceri substanțiale de preţuri. Aflat la a doua ediţie, „ASID StudBook” vine și anul acesta în întâmpinarea studenților din facultăţile umaniste, având drept motto: In Libris Libertas. Fie că veți alege o carte recomandată în bibliografia de la curs, fie că va fi una pe care să o răsfoiți în timpul liber, nu veți putea pleca fără una dintre cele mai bune companii ale cărților – ceaiul!

Editurile Humanitas, Fischer International, Tritonic, Meteor Press, Editura Didactică şi Pedagogică, România Press, Dacica și Cununi de Stele vor oferi cumpărătorilor un talon pentru Tombola târgului. Târgul este un eveniment din cadrul unei săptămâni speciale pentru studenţii Facultăţii de Istorie: Zilele ASID (2005-2011 – aniversarea a 6 ani de activitate).

Partenerii evenimentului sunt: Start UB, Stud-Life, LEAP, Lume Bună, Online Student, Metropotam, Academic Link, bookblog.ro, Geticul`s Blog, ASSP-UB, ASLS, Asociația Philos, AgentiaDeCarte.ro.

StudBook (www.asid-ub.ro) se adresează studenților din facultățile de științe umaniste (Istorie, Știinte Politice, Litere, Limbi și Literaturi Străine, Sociologie și Asistență Socială, Drept, Filosofie, Jurnalism).

A.S.I.D. este asociaţia reprezentativă a studenţilor din Facultatea de Istorie, membră a Asociaţiei Studenţilor din Universitatea din Bucureşti (A.S.U.B.) din mai 2005, membră din februarie 2007 a Uniunii Studenţilor din România (U.S.R.) şi membră, din august 2010, a International Students of History Association (I.S.H.A.).

Număr de vizualizări :1276


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro