George Arion îşi lansează cel mai recent volum, “Fortăreaţa nebunilor”, la Cafepedia Romană

apr. 2nd, 2011 | By | Category: Agenda de carte

De curând, a apărut volumul “Fortăreaţa nebunilor” de George Arion, Editura Crime Time Publishing. Acesta va fi lansat marţi, 5 aprilie 2011, ora 18:00, la Cafepedia Romană (Str. Pictor Verona nr. 2, Bucureşti). Vor prezenta: romanciera Daniela Zeca şi criticul literar Alex. Ştefănescu.

Protagonist al romanelor Atac în bibliotecăProfesionistulPe ce picior dansaţi?Trucaj, Andrei Mladin revine, spre bucuria fanilor săi, într-o nouă carte: Fortăreaţa nebunilor. Chiar dacă resimte povara anilor care au trecut de la ultima sa întâlnire cu cititorii, jurnalistul de la Flacăra este la fel de însetat de adevăr şi dreptate, mereu gata să-şi pună în pericol şi viaţa pentru a le afla. Este la fel de ingenios şi plin de omenie, la fel de brav şi de intransigent. Nu l-au părăsit umorul şi ironia, din care şi-a făcut o pavăză de la început, pentru a iesi din orice încurcătură şi a-şi îngenunchea inamicii. Ele reprezintă singura armă de care dispune.

O misterioasă societate ATHANARIC, cu multe ramificaţii pe plan internaţional, ăncearcă să dezvolte un proiect prin care să se poată realiza controlul minţii umane. În ce scop? Acela de a elimina adversari incomozi din politică, afaceri, presă, cultură şi din alte domenii. Din dorinţa de a deţine Puterea. Nu ezită să-şi arunce duşmanii în ospicii, pe baza unui diagnostic fals, să le terfelească imaginea, sau să-i ucidă. Se face ea vinovată de suprimarea celui mai mare poet al românilor, care a lăsat posterităţi un mesaj teribil, încifrat cu abilitate într-unul dintre poemele sale? Are ea legătura cu încercarea de a-l reduce la tăcere pe Andrei Mladin, internat într-un sanatoriu unde se petrec fapte ciudate? A contribuit ea la sfârşitul unui tânăr care se zbătea să ajungă pe un tărâm al libertăţii?

Număr de vizualizări :1173


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro