Expoziţia “Ouă închistrite” de Ileana Hotopilă, la MŢR

apr. 6th, 2011 | By | Category: Postcard

În perioada 10 – 13 aprilie 2011, în Sala Acvariu a Muzeului Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, va avea loc expoziţia “Ouă închistrite” de Ileana Hotopilă.

Cu linii fine şi mişcări precise, Ileana Hotopilă trasează „calea rătăcită” pe care se spune că merg cei care au trecut în lumea de dincolo fără lumânare, „Brâul Maicii Domnului”, „Crucea Paştelui”, „fierul plugului”, „coarnele berbecului”, „desagii popii” – motive vechi, inspirate din viaţa cotidiană care, dacă nu ar fi continuate de fiecare generaţie, s-ar pierde pentru totdeauna.

Număr de vizualizări :1475


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro